Introducere in lumea care nu exista

De R.M.

(Aka Inter)

duminică, 3 octombrie 2021

In nefericirea mea interioara, ma simt fericit. O fericire idioata, sentimentul cainelui plouat ce-si amusineaza propriul pisat lasat pe gardul zilei ce nu va mai urma.


Nu simt nimic. Nici durere, nici extaz. Nici macar propria existenta nu mi-o mai simt. Si oare de ce as simti o, unde ar trebui sa imi caut inceputul existentei, sfarsitul si totodata nimicul inceputului?


O lume muribunda, la capataiul careia tin aprinsa lumanarea ultimei idei, un gand ce ar putea fi numit speranta daca nu ar fi fost declarat mort inca de la nastere. Avortonul intregii conceptii universale, tinut in viata de miliarde de tuburi, tesute invizibil de un paianjan urias, prin care curg constiintele lasate la amanetul iluziilor.


E o lume unde comercianti cu sufletele pierdute la ruleta ruseasca vand la taraba flacoane cu parfumul viselor ce nu ti se vor implini niciodata, albume cu fotografii facute in oglinda ochilor ce mint fara clipiri inutile, unghii false ce ti-ar putea cresta epiderma in extazul auto indus, portofele in care sunt inchise soapte si gemete, la gramada, sutiene impletite din degete de ocnas, praf de stele cazatoare, tablouri cu nuduri de lesbiene ce-si ling absintul turnat printre fese de un pitic hermafrodit, mucuri de tigara cu urme de aceeasi epiderma arsa la un capat si ruj violet la celalat capat, sageti cupide cu varf rotund, nasturi rupti cu dintii de la prohabul ultimului virgin, casete video cu filme infinte, si nu ultimul rand, borcanase cu pastile de produs sentimente inutile.


Nu cumpar nimic, doar pipai, pe intuneric. In zadar.


Inca nu e vremea, astept ca timpul sa fie din nou inventat, fara formule matematice, fara matrice, fara volum, aproape fara sens.
Iar in acest punct, nu mai imi ramane decat sa imi indes palaria pe cap, sa-mi var picioarele in mocasini, si cu mainile adanc infipte in buzunare sa plec la drum, prin ceata propriei nebunii, in cautarea singurei cure salvatoare: unica femeie trista ramasa pe pamant!

Autor: Secret Room

Not much to say.

4 gânduri despre „Introducere in lumea care nu exista”

  1. Sa ma anunți atunci cand o gaseste.😁
    Peseu: frumușel bloguleț da’ poți mai mult…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s